Het aanbod

27 appartementen

'De Staalmeester' biedt een unieke woonervaring met 27 appartementen verdeeld over 7 diverse typologieën, elk vernoemd naar en gekenmerkt door metalen waaronder aluminium, ijzer, koper, lood, tin, titanium en zink. Opvallend zijn de maisonnette-appartementen van het type zink en aluminium, die over twee verdiepingen zijn verdeeld. Alle appartementen zijn verspreid over in totaal 5 verdiepingen, met een variatie in grootte van 41 m² tot 70 m²

De appartementen, voornamelijk 2- of 3-kamerappartementen, variëren in ligging, waarbij sommige op hoeken zijn gesitueerd en andere een panoramisch uitzicht bieden met hun 3-zijdige oriëntatie. Aan de voorzijde bieden de appartementen uitzicht op het water 'de Laak', terwijl de appartementen aan de achterzijde zicht hebben op de groene collectieve tuin. Het grootste deel van de appartementen aan de achtergevel is voorzien van een beglaasd balkon, waardoor bewoners -  naast de zomer - in het voor- en najaar optimaal gebruik kunnen maken van deze buitenruimte.

Op het maaiveld aan de achterzijde wordt een hoogwaardige gemeenschappelijke tuin gerealiseerd, inclusief een paviljoen met een gedeelde barbecue, waardoor bewoners de mogelijkheid hebben om culinair te genieten te midden van de groene omgeving. De tuin wordt op organische wijze vormgegeven om naadloos het ontwerp van het gebouw te versterken. Daarnaast worden er 17 parkeerplaatsen aangelegd voor het gebruik van de bewoners.

Staalmeester Logo